Pojeď fandit na turnaj do Poruby i Ty !!!

Vážená zvířata. Od středy do soboty se na porubském zimáku uskuteční, v rámci přípravy, velice zajímavý hokejový turnaj, na který zavítá i mužstvo AZetu Havířov. Turnaj, nebo alespoň některé jeho zápasy, jsou zároveň velkou výzvou pro nás, fanoušky, abychom hned zkraje sezóny ukázali, že nespíme na vavřínech! 

Ve středu se od 16:00 střetneme v našem prvním turnajovém utkání s Opavou. Na tento zápas ještě neplánujeme nic velkého, nic organizovaného, neboť tušíme, že plno lidí bude ještě v práci apod. Avšak určitě se pojeďte na naše kluky kouknout a v hledišti zabírejte místa, na kterých máme v Porubě vždycky kotel. Ať jsme pohromadě…

To hlavní se pak chystá na pátek od 19:00, kdy v druhém turnajovém utkání změříme síly se spíše juniorským týmem Vítkovic, avšak je tady možnost, že i v hledišti změříme síly s naším regionálním rivalem! Ideální výzva pro nás! Na toto utkání pořádáme velkou mobilizaci! Ideální den, ideální čas, zajímavý soupeř jak na ledě, tak v hledišti. Ukažme se v tom nejlepším světle, ukažme ve slunečný srpnový pátek kdo že jsou ti KRÁLOVÉ LIGY! Rozhodli jsme se objednat autobus (dle zájmu i klidně tolik oblíbenou čabaječku), vyjdeme tak vstříc všem, kteří chtějí ušetřit čas a nechtějí se trmácet třeba vlakem nebo si chtějí dát pivko, na zimáku předvedeme i nějaké to překvapení. Podpoř nás, jeď s námi (cena je vskutku lidová) a hlavně – jeď v bílém! (http://www.youtube.com/watch?v=DN6YZZV54AY&feature=fvwrel). Jednotný bílý sektor v Porubě požene naše hráče do sobotního finále! Přímo na srazu v Havířově ještě bude možnost zakoupit bílé zvířecí tričko… Zájem o ně nás potěšil a velmi překvapil, je možné, že další trička (bylo jich 100, zbývá asi 20) ještě budeme přidělávat…

  • Sraz nejpozději 17:30 před zimákem
  • Odjezd 17:45 z tradičního místa
  • Cena 40,-
  • Rezervace místa v buse sms na 775306558 
  • Objednej se co nejdříve, ať máme přehled o zájmu fans (ohledně busu) 
  • Zážitek k nezaplacení
  • Zpět v Havru budeš do 22:00 
  • JEĎ V BÍLÉM !!! 

O osudu sobotního zápasu se z pohledu fanoušků rozhodneme ihned po skončení toho pátečního. Podle toho, v kolik se bude v sobotu hrát a kdo nám bude soupeřem. Nyní však mějte na paměti především ten pátek! V pátek totiž FANDÍME VŠICHNI! 

Příspěvek byl publikován v rubrice Další a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.