TIPOVAČKA – 14. kolo „Lídr“

Soutěž se nám přelomila do druhé čtvrtiny a my tak můžeme sledovat, jak se našim borcům vede. V porovnání s loňským ročníkem docela slušně. Proti silné Jihlavě se sice bodovat nepodařilo, ale bylo to blízko. Opravdu blízko. Naši ve třetí třetině srovnali na 3:3, přičemž vzápětí inkasují na konečných 4:3. V tipovačce pak Marka Loskota uhádlo jako střelce první branky 7 z Vás, celkový stav jeden a stav po první třetině 2. První místo pro sebe urval Martin Ps., druhý je Rosťa, třetí místo okupuje pak Bradka.


Podrobná pravidla zde.

14. kolo: HS Třebíč – AZ Havířov

V dalším kole čeká havířovské hokejisty velice těžké utkání. Zajíždí totiž na led zatím suverénní Třebíče, která vede od začátku ligu. Silný tým, který je krom kmenových hráčů tvořen hostováním a střídavými starty z Komety, Zlína a Olomouce, zatím odešel z třinácti utkání pouze 3x naprázdno, přičemž jednou bral jen bod za prohru v prodloužení.

Havířov s Třebíčí otevíral sezonu a na domácím ledě na ní po poměrně slušném výkonu nestačil a prohrál 2:4. První gól tehdy dával Foltýn, první třetina skončila 0:2 pro hosty a utkání sledovalo 1955. Nejlepší střelec Horácké Slavie je nám dobře známý Lukáš Havel, bodově je pak nejúspěšnější Miroslav Holec.

První Třebíč a osmý Havířov dělí sedm bodů. Havířov v pondělním kole padl na ledě Jihlavy po statečném výkonu 3:4 a určitě bude chtít urvat body v Třebíči. Ta v pondělí porazila Ústí nad Labem na domácím ledě 5:1 a určitě si na AZet věří. Bude utkání stejně vyrovnané jako to v Jihlavě? Přejede Třebíč naše borce? Nebo kluci překvapí a zaskočí tak Horáckou Slavii na jejím ledě? Tipujte na stav po první třetině, střelce prvního našeho gólu a celkový stav. Příkladem budiž 2:1. Tomi, 2:5.

Ohlédnutí zpět bych rád věnoval barážovému zápasu v Hodoníně, protože jsme jej s přáteli před sobotním zápasem probírali a vzpomínali na něj. Řidič autobusu se po cestě ztratil, stejně jako se na jedné odlehlé benzíně ztratilo nezvyklé množství baget a redbullů. Takovéhle výjezdy jsou občas prostě fajn.

[singlepic id=873 w=640 h=480 float=none]

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.