TIPOVAČKA – 16. kolo „Kdo komu utne sérii?“

Další kolo tipovačky je tady a po velkém bodovém půstu v minulém kole, kdy bodoval pouze vedoucí „tipér“ Martin Ps. jsme se dočkali … dalšího půstu. Tentokrát nikdo netrefil ani stav po první třetině (0:1), ani střelce první branky (Haas), kupodivu ani celkový stav. Jen dva účastníci tipovačky se vlezli do rozmezí pro diváky. Snad si spravíte chuť v dalším kole, takže pojďme na to!

<
Podrobná pravidla zde.

16. kolo: HC Šumperk – AZ Havířov

Ve středečním kole se Havířov utká se soupeřem z podhůří Jeseníků – Šumperkem. Draci jasně avizovali, že tuto sezonu se chtějí účastnit vyřazovacích bojů a společně s dalšími týmy se zatím vyrovnaně drží na dostřel špičky ligy. Draci poslední dobou jedou, v posledních čtyřech zápasech tratili body jen jednou, v Mostě, kde vyhráli po samostatných nájezdech.

Šumperk teď čeká dvojice domácích zápasů, při nichž vyzve dva geograficky nejbližší týmy – kromě našeho AZetu pak přijedou i hráči Prostějova, kterým se letos moc nedaří. Draci budou chtít v obou utkáních uspět a prodloužit si tak sérii vítězství. Co ale na to Havířov? Ten v posledních pěti utkáních 4x bodoval za plný počet bodů, přičemž v Jihlavě po nich taktéž pokukoval taktéž.

V minulém kole si Šumperští hokejisté poradili s Ústí nad Labem 3:5, přičemž Havířov urval hubenou výhru 3:2 nad posledním Havlíčkovým Brodem. Do Šumperka pak vyrazí i početná skupina Zveře a pokud se chystáte i Vy, určitě se podívejte do sekce Výjezdy a na zdejším diskuzním fóru pak nabízejte a poptávejte místa v autech!

Jak dopadne souboj týmů, jenž dělí dva body a tři příčky v tabulce? Uhájí Havířov svou pátou pozici nebo jej Šumperk předběhne? Tipujte na první třetinu, střelce prvního azeťáckého gólu a celkový stav v základní hrací době. Ku příkladu tedy 2:2, Klimša, 4:3.

Vzpomínkou se vraťme k loňskému přípraváku v Šumperku. Proč? Protože tehdy vlajka Zvěře, která brzy odejde do důchodu, tehdy vypadala fakt pěkně. 2013-08-13 20.25.24

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.