TIPOVAČKA – 1. kolo „Vzhůru vstříc osudu … „

Tipovačka je opět tady a s ní lehce upravená pravidla. Věnujte jim prosím dostatečnou pozornost.

Pravidla:

Do nové sezony Havířov i Budějovice vstupují po náročné přípravě. Z ní a z příchodů je pak možné usuzovat, kdo si povede v tabulce lépe. Tým z Jižních Čech je jasným adeptem na postup do Extraligy, ale Havířov by měl pravidelně využívat domácí utkání.

Loni jsme s Motorem neměli pozitivní bilanci. První domácí utkání jsme prohráli po přestřelce 4:7, další venkovní jsme schytali náklep 6:1, druhé domácí pak prohra po nájezdech 1:2 a nakonec druhý venkovní zápas jsme prohráli po velice kvalitním výkonu 3:2 v prodloužení.

Na koho si dávat pozor při tipu na první branku AZetu? Skvěle se prosazuje Roman Maliník, ale také rodáci z Havířova, tedy Honza Maruna, Tonda Pechanec či Michal Sztefek. Skvěle se prezentuje i mladičký Danek Kurovský. Po zápase se Zlínem pak nemám obavy například o Marka Kaluse. A co obránci? Jirka Krisl dal víc gólů v přípravě, než za předchozí dvě prvoligové sezony, snad mu chuť vydrží. Karol Korím má také povedenou střelu a ze „zimního spánku“ se snad probudil i Radim Ostrčil.

Tipování to nebude lehké, lidé jsou namlsaní po výhře nad extraligovým Zlínem. Strhne i Vás tato výhra nebo budete pragmatičtější a opatrnější při tipu? Z jihočeské metropole se k nám chystá autobus fanoušků a tak i Ty bys neměl na tomto zápase chybět!

Na co tedy letos tipujeme? Na tým, který první vsítí branku, autora první ázeťácké branky, celkový stav a na domácích utkáních počet diváků v ochozech. Příkladem budiž AZ, Maruna, 2:2, 2400 diváků.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.