Tipovačka 43.&44. kolo – „Porazit neporazitelné“

První z trojice domácích utkání vyšlo za 3 body a nyní nás čekají další dvě, možná ještě těžší utkání.


Podrobná pravidla zde.
V sobotu nás čeká Šumperk a hned na to v pondělí Přerov. Oba soupeři jsou z kategorie těch, s nimiž jsme ze tří vzájemných utkání nebrali ani bod. Přitom se nám dlouhodobě proti oběma soupeřům v mistrovských, respektive přípravných utkání daří. Sobotní Šumperk je důležitý stejně jako pondělní vložené kolo s Přerovem.

Cíl je jasný – dostat se do první šestky. Soupeři nám ale nedají nic zadarmo. Šumperku teče solidně do bot, když má náskok celé 3 body na poslední Most, jenž má ale zápas k dobru (s Přerovem). Hanáci pak podávají vyrovnané výkony, kdy si dovolí vyšlápnout i na týmy jako Budějovice či Slavia.

V našem kádru pak můžeme očekávat lehké změny. Návratu na led se nejspíše dočká Míša Sztefek a s největší pravděpodobností uvidíme obnovenou premiéru Vaška Meidla, který zde již v této sezoně působil a představil se ve více než dobrém světle.

Tipujme tedy na dvě domácí utkání a především na ně pojďte (nejlépe do kotle, odkud je ten hokej lepší). Tipujeme tým, který vsítí první branku, střelce první havířovské, celkový stav a počet diváků na stadionu. Příkladem budiž:

AZ – Šumperk (AZ, Krisl, 6:2, 2032)

AZ – Přerov (Přerov, Meidl, 3:2, 1803)

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.