TIPOVAČKA – 46. kolo „Karol“

Za námi je utkání s lídrem soutěže, v němž k překvapení nedošlo. Nyní nás čekají tzv. Povinné body.


Podrobná pravidla zde.
Ty musíme získat v utkání s Benátkami. Farmou několika extraligových klubů, jejíž sestava se mění asi jako počasí v poslední době venku. To se také podepisuje na umístění v tabulce, kdy s 52 body je na 12. příčce.

Situace v Havířově je pak jiná. Po sérii povedených zápasů přišlo menší klopýtnutí doma s Přerovem a více či méně očekávaná prohra na Kladně. I přes to všechno si ale držíme první šestku na dostřel a to jen o jediný bod. Zdá se, že o přímý postup se bude bojovat ještě dlouho.

A teď k naší sestavě. Po více než 2 měsících se do ní vrací Karol Korím, který letos předvádí velice kvalitní výkony a ještě donedávna mu patřila první příčka v kanadském bodování obránců. Po drobnějším zranění je pak v sestavě i Zdeněk Okál. Nováčky v sestavě jsou pak dva třinečtí hráči – Lukáš Doudera a Lukáš Jašek. Na střídačce pak neuvidíme zraněného (velice zákeřně hráčem Kladna Skuhravým) Honzu Hudečka a Danka Štumpfa, jenž se chytil v mateřském Zlíně a o jeho startu v případném playoff se mohou začít vést spekulace.

Tipujme tedy na utkání, v němž všichni počítáme s body. Zapomínat ale nesmíme na nevypočítatelnost Benátek. Který tým tedy vstřelí první branku zápasu, kdo dá za AZet první gól, jaký bude celkový stav a kolik diváků navštíví sobotní utkání? Příkladem budiž:

AZ, 5:2, Kanko, 1560

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.