Tipovačka, 15. kolo – v Kladně (cena za kolo – zdarma poukázka ve výši 100 Kč na konzumaci v hostinci Jitřenka, platnost poukázky je do 15.11.2016)

Je tady další kolo naší tipovací soutěže. Najde se v tomto kole někdo, kdo bude tipovat výhru AZetu na Kladně? Pokud jo, připravíme mu 2 bonusové body navíc za tip věrný a oddaný. Čili – každý tipér, který bude tipovat výhru AZetu a náš klub na Kladně opravdu vyhraje, připíše si 2 body navíc! Stojí tyto případné body navíc za ten risk? Co když právě tyto body budou těmi, které budou pomyslnými jazýčky na váhách při závěrečném zúčtování? Tak co, kdo jde do toho?

Zápis ze 14. kola, včetně + – bodů Vámi natipovaných hráčů, si můžete překontrolovat zde!

VÍTĚZ MINULÉHO KOLA:

Vítězem minulého kola se stal tipér Dušan, má tak nárok na vstupenku zdarma na sobotní duel na Kladně, navrch k tomu jedno čepované pivo na tamním stadionu. Dušan pak také postupuje mezi ty, kteří si v únoru zahrají Play-ff Síně vítězů. Gratulujeme!
pict-sport-cup-education-pictograms-vector-stencils-library_fotor_fotor_fotorTABULKA:

JP vede stále s velkým náskokem, ten se ale po posledním kole mírně ztenčil a tak návod pro jeho pronásledovatele, aby nepolevovali ve své snaze! Tipujte!
14740954_1468508013166187_276144594_n14694888_1468508073166181_1315161932_n

Odkaz na minulé kolo – https://az-fans.net/2016/10/11/tipovacka-14-kolo-venku-litomerice-cena-za-kolo-zdarma-vstupenka-na-zapas-kladno-vs-az-havirov-jiz-tuto-sobotu-jedno-cepovane-pivo-na-stejnem-utkani/

JAK TIPOVAT NÁSLEDUJÍCÍ KOLO? 

Tipování pro tento ročník bude následující: Tipni výsledek zápasu po 60-ti minutách hry a střelce první branky AZetu, při domácích utkáních pak navíc i počet diváků!

příklad Tipu:
(Kladno – AZ) 1:0, nikdo

Podepisujte se stejným jménem či přezdívkou jako v kolech předešlých !!!

JAKÉ A ZA CO ZÍSKÁM BODY?

Body:
+ 8 za uhodnuté přesné skóre zápasu po 60-ti minutách hry
+ 5 za uhodnutí vítěze zápasu či případné remízy (1, 0, 2)
+ 3 za uhodnutý počet diváků (tolerance 100 diváků)

+ 3 za správné uhodnutí střelce první branky AZetu v utkání
+ –  takový počet + – bodů, kolik nasbírá Tebou tipnutý hráč (střelec) v utkání. Čili získat můžeš prakticky od třeba -5 až po +5 bodů! (ukazatel + – bodů bude vždy vyhodnocen dle zápisu z utkání na webu hokej.cz!)
 

O CO HRAJEME?

PO ZÁKLADNÍ ČÁSTI: 
1. místo – 700,-
2. místo – 400,-
3. místo – 200,-

CENA PRO VÍTĚZE PLAY OFF aneb MISTR TIPOVAČKY SEZÓNY 2016/2017:
Vítěz – 700 Kč

VÍTĚZOVÉ JEDNOTLIVÝCH KOL? 

Téměř po každém kole se budou udílet ceny pro tzv. Vítěze kola (případně dvoukola), kdy odměnou budou různé drobné ceny, vždy takové, které se nám pro Tipovačku podaří aktuálně získat (cena pro Vítěze kola bude uvedena vždy v nadpise daného kola), kromě toho pak každý vítěz kola postoupí do tzv. SÍNĚ VÍTĚZŮ, V té si všichni vítězové jednotlivých kol a dvoukol zahrají své vlastní Play-off. Čili může se stát, že pro velmi úspěšné tipéry mohou únorové dny znamenat lítý boj hned na dvou frontách! V play-off klasickém + v play-off síně vítězů. Celkový vítěz síně vítězů se může těšit na obrovsky zajímavou cenu, kterou prozatím z taktických důvodů nezveřejníme, ale bude to zajisté velké lákadlo!

Pokud více tipérů bude mít stejný bodový zisk v daném kole či dvoukole a my tak budeme muset vybrat jednoho, který bude vítězem kola, bude u domácích zápasů (či dvoukol, ve kterém je zahrnut domácí zápas) pomocným kritériem počet diváků. Kdo jej trefí blíže, bude vítězem kola! U venkovních zápasů ještě zvažujeme možnosti, do prvního venkovního duelu budeme včas informovat…

EXPERT KOLA:

Do uzávěrky dnešního článku se nám nepodařilo sehnat odpověď od plánovaného Experta kola, pokud se nám zadaří během středy, ihned doplníme jak zde, tak na diskuzní fórum našeho fanouškovského webu… 

dsc_8278

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.