TIPOVAČKA – 39. kolo „Skoro sváteční kolo“

Tipovačka je opět tady. V dvojkole před vánoci nás čekal souboj v Prostějově a další den v Jihlavě. V Prostějově se utkání nedohrálo a tak toto kolo v naší tipovačce kompletně vynecháme, nebudeme ani brát ohled na případnou kontumaci. V neděli pak naši hokejisté vyhráli na ledě Jihlavy 1:4 a jediný správný tip na toto utkání byl ten na střelce první naší branky – tudíž na Marka Loskota. V tabulce se nic závratného pak neudálo.


Podrobná pravidla zde.

39. kolo: AZ Havířov – HC Stadion Litoměřice

V sobotu, den po vánočních svátcích, přivítáme na svém ledě celek z Litoměřic. S těmi nás pojí stejný bodový počet, kdy se budeme prát o pátou příčku v tabulce.

Z letošních dvou střetnutí, kdy si oba celky uhájily domácí led. Litoměřice pak stejně jako AZet podávají vyrovnané výkony a pravidelně bodují.

Jak dopadne skorosváteční utkání? Tipujte na první třetinu, střelce první domácí branky, celkový stav a počet diváků. A nezapomeňte si prskavku!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.