AZ HAVÍŘOV – Uherské Hradiště (pohledem do hlediště)

Z fanouškovského hlediska jsem se tohoto zápasu bál jak čert kříže. Venku stále velké mrazy, soupeř nejnudnější z nudných, nic moc výkony našich borců, to vše byly indicie, které měly vystrašit nejednoho příznivce trojbarevných…

Zápasu předcházela slavnost, kdy do místní Síně slávy je uvedeno dalších 6 bývalých hokejistů klubu, přičemž já osobně nejraději vzpomínám na pana Karla Uhra, kterého jsem v AZetu klubu zažil ve více funkcích.

Se samotnou atmosférou nám nakonec však pomohli hráči, díky kterým se do dobré nálady dostala hala a vše bylo v pořádku. Již v čase 1:33 vedeme 2:0 a to celé atmosféře jistě pomáhá. Po celé utkání byla (vzhledem k soupeři) velmi solidní atmosféra, solidně byl zaplněn i sektor, ve kterém překvapivě nefigurovalo velké množství bab, které měly utkání zdarma. Pod sektorem visí TfH flaga, jen je škoda, že během první třetiny nám schází megafon… Během celého mače ale používáme buben, na který jsem já osobně změnil trochu názor. Né moc, ale trochu ano :-). Když je dobrý bubeník, který to ovládá s citem, atmosféře to pomůže. Pořád jsou pro mě ale zdvižené a tleskající paže jasnou jedničkou!

Během utkání nechystáme žádnou vizuální prezentaci, jen stěží stíháme počítat góly v síti soupeře a vyvolávat jména střelců. Gólový přírůstek končí až na pěkném tuctu, hala si užije děkovačku, která je díky pokřiku Michala Sztefka něčím nová a obohacená, jen tak dále aneb „V našich srdcích je náš AZet, hej hej!“

Dlouhý výjezd si jistě užili i příznivci hostů, kteří přijeli ve dvojici, sedli si do samého rohu stadionu a zřejmě se nestačili divit. Za zápas jsem je slyšel jednou, nevím ale, jestli se hrálo, nebo byla pauza. No každopádně, pokud za hradišťský tým jezdí stále tato stejná dvojice, někdy trojice, všude, tak klobou dolů :-).

No, to bychom asi tak měli :-). Teď už se jen můžete nahlásit do busu nach Valmez na topinky za 5 kaček a pohled na bobří klíny zdarma (jedno místo na sezení volné, po domluvě pak na stání za 60 Kč!) a také do busu směr Poruba. Právě busy jsme zvolili proto, aby nás jelo více než minule, kdy jsme cestovali vlakem a lidem se zřejmě nechce trajdat ze Svinova tramvají. No a nezapomeňte ani na blížící se akci, na kterou jste byli pozvaní buď prostřednictvím FB nebo včera spíkrem na hokeji! Kdo ještě neví, oč se jedná, ať kontaktuje známé osoby nebo na sebe nechá na fóru mail.

Příspěvek byl publikován v rubrice Další, Reporty a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.