Tipovačka 2020! Pokračujeme po přestávce.

Po delší přestávce, způsobené problémy, díky kterým bude rok 2020 úplně jiný než všechny roky předchozí, a snad i budoucí, jsme zase zpět! Nejen, že dnes znovu budeme tipovat a rozjedeme to pomyslné kolo naší soutěže, ale oživíme si pravidla (mírně upravená), ceny a jiné zajímavosti. Neztrácejme čas, pojďme na to!

Tabulka: 

Přinášíme tabulku po dosud odehraných třech tipovacích kolech. S náskokem jednoho bodu vede Dom, za ním jsou naskládáni devítibodoví tipéři David Foltyn, Kokos, Kamchatka, Rst, Martisan a Danny. Nezapomeňte také, že do Play-off postupuje 16 nejlepších tipérů po základní část.

A ještě jedno doplnění – Matusz a Vlasator mají natipován o zápas méně, dnes mají poslední šanci jej natipovat a dohnat tak ztráty…

Co dnes tipujeme?

Přesný výsledek zápasu Jihlava – AZ Havířov po 60 minutách hry a 1, 0 nebo 2 v utkání Frýdek-Místek – Přerov, také po 60 minutách hry.(Matusz a Vlasator také tipují 1, 0 nebo 2 zápasu Sokolov vs. Třebíč!)

Příklad tipu: 
Jihlava – AZ 5:1
FM-Přerov 2 

POZOR !!! Zápas AZetu dnes začíná už v 16:00 !!!

Cena pro vítěze kola!

Pro vítěze dnešního kola připravujeme cenu! Placatka 50% domácí slivovice Povalečů z Lenina se bude těšit na toho, kdo za dnešní kolo nasbírá nejvíce bodů!

Jaké Ti za správné uhodnutí udělíme body?

Za uhádnutí výhry domácích či hostů získáváš 3 body, za remízu 4 body!, za uhodnutí přesného výsledku získáváš dohromady 6, potažmo 7 (za remízu) bodů.

POZOR NA OMEZENÍ!

Až do posledního kola základní části může každý soutěžící tipovat pouze 3x výsledek 4:2 (nebo 2:4), pouze 3x výsledek 3:2 (nebo 2:3) a pouze 3x výsledek 3:1 (nebo 1:3)! Pokud např. vystřílíš 3 tipy 4:2, v dalších zápasech už toto skóre nemůžeš natipovat. Při porušení tohoto pravidla se daný tip stornuje. Pro Play-off už toto omezení neplatí.

Systém soutěže?

Základní část probíhá od 28.9. do 21.12.2020. Ihned poté bude následovat Play-off soutěže. 21.12. bude vyhlášeno pořadí po základní části, nejlepší tři tipéři si rozdělí ceny. Ty tak dostanou doslova „pod stromeček“.

Počínaje prvním zápasem po Štědrém dni začíná Play-off, do něj postoupí 16 nejlepších po základní části, vznikne tenisový pavouk, Play-off se bude hrát tzv. tenisově. Na „jeden zápas“ se v osmifinále utkání první proti šestnáctému, druhý s patnáctým apod., až do finále budou mít automatickou drobnou bodovou výhodu ti, kteří se po základní části umístili lépe! Podrobná Play-off pravidla teprve přineseme.

Pozor na hlavní změnu pravidel!

Na začátku letošní soutěže jsme si každý vybrali jednoho obránce a útočníka AZetu, tipovali jsme jejich kanadské body a +/- s tím, že Tvé tipy se porovnají s aktuální situací v době, kdy bude mít AZet odehráno 18 zápasů, nejpozději však 5. prosince. Příklad? Tipoval jsi Chrobočka, 8 bodů a +6, Chroboček bude mít 5. prosince 5 bodů a -1, takže ty odečítáš (bodový rozdíl) 3 kanadské body a 7 +/- bodů, celkově 10 bodů odečteš od svého aktuálního tipovačkového skóre.

Však díky dlouhé pauze přicházíme se změnou!

Uzávěrka těchto tipů zůstává 5. prosince. Však tím, že zápasů bude mít AZet odehráno mnohem méně, než se původně předpokládalo, od Tvého tipu na kanadské body odečteme 4 body. Příklad? Tipoval jsi, že Doktor bude mít 15 bodů a +3, Tvůj tip se mění na 11 bodů a +3. +/- body se nemění… 

Ceny:

Základní část:

Po základní části si tři vítězové budou ceny vybírat sami. Z celkového balíku cen bude nejdříve vybírat ten první, poté druhý, pak třetí, pak zase první a tak dále, dokud nebudou ceny rozebrány.

Pro nejlepší tři tipéry základní části nabízíme tyto ceny:

  • nákup v hodnotě 1 000,- v albrechtickém obchodu Ami – možnost nakoupit potraviny, alkohol, cigarety, drogerii…

  • 2 kg domácích klobás (v hodnotě cca 460 Kč)

  • 1 kg domácích klobás (v hodnotě cca 240 Kč)

  • láhev tvrdého alkoholu v hodnotě za cca 400 Kč

  • láhev tvrdého alkoholu v hodnotě do cca 350 Kč

  • láhev tvrdého alkoholu v hodnotě do cca 300 Kč

  • 5 kg gumových bonbónů Pedro

  • 3 kg gumových bonbónů Pedro

  • 1 kg gumových bonbónů Pedro

  • knihy (vesměs autobiografie sportovců, ale lze zařídit i jiný žánr) v hodnotě 2 000 Kč

  • knihy v hodnotě 1 000 Kč

  • 2x vstup zdarma na hudební akci do klubu Stolárna + 2x konzumace ve Stolárně za 200 Kč.

  • poukázka do Sportisima v hodnotě 500 Kč.

Mezi 3 nejlepší tipéry se tak rozdělí těchto 13 úžasných cen, čili každý tipér si přijde alespoň na čtyři!

Play-off:

Vítěz Play-off, vítěz pavouka pro 16 nejlepších hráčů po základní části, bere 1 000 Kč v hotovosti + pohár!, poražený finalista se může radost z poukázky do Sportisima v hodnotě 200 Kč + láhve kvalitního alkoholu.

Ceny pro jednotlivá kola:

Vítězové některých vybraných kol, dvoukol či trojkol budou vyhrávat další věcné ceny. Jaké? Tak například… Donuty ze společnosti Jacob´s donuts, půlkilová balení gumových bonbónů Pedro, láhve alkoholu, piva Heineken, velkou bonboniéru Merci, ceny do soutěže věnované Davidem Pastrňákem a další hodnotné věci, které ještě během hry budeme shromažďovat a do Tipovačky průběžně doplňovat.

Prosba!

Chtěli bychom touto cestou požádat všechny, kteří by nám v již rozehrané soutěži chtěli přispět nějakou další cenou a naši Tipovačku tak svým způsobem zasponzorovat, aby nám případně napsali na mail brumm.kreisel@seznam. Každého takového dárce a sponzora si moc vážíme a v některém z příštích tipovačkových článků se k těmto borcům ještě několika slovy vrátíme… Děkujeme vám za pomoc s tvorbou soutěže!

Resty!

Vítězem 2. tipovaného kola se stal tipér Dom, který správně natipoval oba zápasy, včetně remízy v utkání Kadaň vs. Benátky. Může se těšit hned na dvě ceny, těmi jsou malá lahvička rumu Che Guevara a také klobása či pivo zdarma na nejblížším domácím utkání AZetu. Dom ať nám prosím napíše na mail brumm.kreisel@seznam.cz, dohodneme se na předávce. 

Matusz a Vlasator ať nezapomenou natipovat i třetí dnešní zápas, neboť mají nárok na tipování dohrávky, které minule zmeškali… Své tipy pište do komentářů k tomu článku nebo formou komentáře na diskuzní fórum webu az-fans.net.

Mnoho štěstí ve hře a zdraví všem!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.