Tipovačka 2020! Pokračujeme dalšími zápasy.

Čau, čau, ahoj! Je tady další tipování, další možnost se tabulkou posunout vzhůru, sáhnout si na ceny pro nejlepší 3 tipéry základní části, nebo se probojovat do Play-off pro 16 nejlepších… AZet zažívá velkou herní i výsledkovou krizi a tak bude zajímavé sledovat, jaké tipy dnes budete volit, protože běžně u našich tipérů převažuje víra ve vítězství Trojbarevných…

Jak do konce základní části?

Základní část naší soutěže byla prodloužena do konce ledna, čili čeká nás ještě 8 zápasů AZetu. Kdyby jich náš klub, třeba vlnou pandemie koronaviru, odehrál méně, budeme jich tipovat méně. Budeme tipovat tolik zápasů, kolik jich AZet v lednu odehraje.

V poslední lednový den bude tabulka po základní části uzavřena, 16 nejlepších tipérů postoupí do Play-off, které začne během měsíce února…

Tabulka?

Panejo, to je trhák a náskok! Razi96 za to vzal do svých rukou a na první pozici si vybudoval velice zajímavý náskok. Takový jsme tu letos ještě neměli. Vydrží? Nevydrží? Co ostatní hladoví vlčáci?

Co dnes tipujeme?

Tipujeme přesný výsledek zápasu AZetu ve Vrchlabí a také 1, 0 nebo 2 zápasu Kadaň vs. Poruba, kdy tento zápas nám vybrala tipérka Andrea Bukovjanová, které jsme tuto příležitost dali za naprosto příkladnou reprezentaci dívek a žen v naší soutěži, kdy před tímto kolem byly 3 dívky v první desítce, v těžké konkurenci mužů a chlapců :-).

Příklad tipu:
Vrchlabí – AZ 1:1
Kadaň – Poruba 0

Pozor na pokračující omezení!

Tipy 4:2, 3:2 a 3:1, které jste doposud vyčerpali do konce roku 2020, se ruší. Jelikož jsme s prodloužením základní části původně nepočítali, přicházíme s omezením, které naši hru více zatraktivní, novým.

!!! V následujících 9 zápasech AZetu může každý tipér použít pouze 2x výsledek 4:22x 3:2 a 2x 3:1 !!!

Vítězové jednotlivých kol?

Dom – malá lahvička rumu Che Guevara + pivo nebo klobása na hokeji (domluveni na předávce).

Veronika Ševčíková – „placatka“ domácí 50% slivovice (předáno).

Veronika Ševčíková – 2 donuty Jacob´s donuts (předáno)

Veronika Ševčíková – 4x pivo Heineken (předáno)

BradkaRBH – poukázka na 2 ks donutů v Jacob´s donuts (předáno).

Abdul – poukázka do bistra Dragon v hodnotě 110 Kč (předáno).

Misanike – rybízové víno zn. Frizante (domluveno)

Razi96 – láhev vína Modrý Portugal (domluveno)

MatyAZ – 2 roušky z dílny fanoušků, dva vánoční perníčky, útrata ve vánočním městečku na havířovském náměstí za 100 Kč! (předáno)

Vítězi uplynulých dvou kol se stali tipéři Host DC, který v „dohrávce“, díky počt našich gólů do sítě Šumperka a Třebíče, porazil Kokose a Autonoma, a také Razi96, ten vyhrál dvoukolo. První dva zápasy netipl vůbec, za to 3. a 4. uhádl přesně. Host DC vyhrává domácí marihuanovou mast, Razi96 pak láhev whisky Grants. Oba úspěšné prosíme, aby se ozvali a dohodneme předávku…

Které výhry dlužíme předat?

Martin Čmiel – ručník Boston Bruins Play-off

Martinu Čmielovi se omlouváme, chtěli jsme si teď od Tipovačky na chvíli odpočinout. Nyní se opět vrhneme do práce, ceny budou v brzké dobře předány. Děkujeme za pochopení.

O co hrajeme dnes?

Cenu pro dnešní kolo (tuto cenu dělíme na více částí) věnoval do naší soutěže fanoušek Michal DC, kterému velice děkujeme. Oč jde? Poukázka na sázenku v hodnotě 100 kč, kdy vítěz kola si do 20.1. musí vsadit, kdo vyhraje českou hokejovou Extraligu. Sázka proběhne u sázkové kanceláře Rossbet, však naše kurzy budou kopírovat kurzy Tipsportu. Pokud bude sázka úspěšná, bude našemu soutěžícímu předána celá výhra. Čili například 1 100 Kč, kdyby vsadil, že mistrem bude brněnská Kometa, na kterou je nyní kurz 11.

Přejeme zdraví a mnoho zdaru ve hře!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.