Tipovačka 2020! FINÁLE: Jazda vs. Kamchatka!

Naše soutěž jde do finiše. Je tady její finále, které rozhodne o tom, kdo se stane celkovým vítězem Tipovačky 2020. Od října až do března jste sváděli a svádíte nelítostné souboje, brzy jim bude konec. Vzhůru do bojů o pohár, pěkné peníze, podepsané tričko Davidem Pastrňákem!

Semifinále Play-off:

Kamchatkovi, byť do duelu nastupoval jako hůře postavený v tabulce, se podařilo vyřadit Ondru088, který po základní části obsadil třetí místo, Jazda pak, také jako hůře postavený, čili s malým handicapem, porazil Hosta DC.

Finálová dvojice:

Jazda vs. Kamchatka

Pozor, jak už jsme dříve avizovali, ve finále už neplatí výhoda „domácího prostředí“ a lepšího postavení v tabulce po základní části, proto v případě remízy se bude „prodlužovat“, dokud některý z tipérů nevyhraje!

Které zápasy tipujeme? 

Litoměřice – Sokolov

Poruba – Prostějov

Třebíč – Slavia

Vsetín – Ústí

Dnes tipujeme jak zápasy (1, 0 a 2), tak i postupy. Napiš proto ke svému tipu 1, 0, 2 i to, kdo z těchto dvojic postoupí. A vyber si také jednoho hráče z těchto osmi týmů, u kterého si připíšeš 1 bod navíc, pokud tento hráč zapíše kanadský bod v prvním duelu série, však nepočítají se kanadské body dosažené v přesilovce. Vyber si pak druhého (jiného) hráče, u kterého budeš sledovat kanadské body ve druhých, tedy pátečních zápasech sérií.

Těmito sériemi FINÁLE TIPOVAČKY nekončí, příští článek přineseme před čtvrtfinálovými duely, na začátku sérií, kdy budeme tipovat 1. a 3. zápasy čtvrtfinále, budeme tipovat také postupy, v neposlední řadě budeme opět vybírat jméno Vámi vybraného hráče, za kterého můžete připsat kanadské body… A tím naše finále definitivně skončí. Čili po po konci čtvrtfinálových sérií Chance ligy.

Kam tipovat?

Přinášíme několik možností, kam své tipy psát:

  • SMS na číslo 732 371 135
  • WhatsApp na stejné číslo
  • mail brumm.kreisel@seznam.cz
  • Messenger uživatele John Ross

Abys měl přehled, čemu v daném kole „fandit“, tak, abys svého protivníka porazil, tipy zveřejníme hned, jak natipují oba účastníci duelu. NETIPUJTE PROSÍM VEŘEJNĚ!

Ceny pro první tři po základní části:

Pozor, pokračujeme ve výběru!

Každý ze tří nejlepších tipérů po základní části už si z 15 nabízených cen čtyři vybral.

Razi96 podepsaná fotografie Davida Pastrňáka, nákup za 1000 Kč v obchodě AMI, 1 kg klobás, 1 l. domácí slivovice

Veronika Ševčíková poukázka do Sportisima za 500 Kč, 2 kg klobás, knihy v hodnotě 1000 Kč, 5 kg bonbóny

Ondra088 knihy v hodnotě 2 000 Kč, 0.7 l. Jägermeister, 0.5 l. Rum Republica, 1 kg bonbóny

Jaké ceny zbývají? Které se ještě rozeberou? 

  • 3 kg gumových bonbónů Pedro
  • 2x vstup zdarma na hudební akci do klubu Stolárna + 2x konzumace ve Stolárně za 200 Kč.
  • poukázka ve výši 500 Kč do obchodu Dr. Screen

Po rozebrání cen budeme všechny tipéry kontaktovat, s každým z nich domluvíme osobní předávku těch jeho pěti cen. Ještě jednou GRATULUJEME!

A Play-off Tipovačky?

Vítěz se může těšit na 1000 Kč, podepsané tričko Davida Pastrňáka či pohár se štítkem pro celkového vítěze Tipovačky 2020. Poražený finalista se může radovat z poukázky do Sportisima v hodnotě 200 Kč, dvou lahví kvalitního alkoholu a podepsané fotografie Davida Pastrňáka.

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.