Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 1.

Když nás před nějakou dobou kontaktovali lidé z Pizzerie Max s tím, že s fanoušky AZetu mají jen ty nejlepší zkušenosti a že by se rádi stali sponzorem naší hry TIPOVAČKA, rozhodli jsme se, že vytvoříme jednu speciálně bonusovou Tipovačku, která se bude týkat extraligového Play-off sezóny 20/21. Pokud tedy máte zájem si zahrát, tipovat, to letošní extraligové Play-off si trochu okysličit, případně vyhrát některou z pěkných cen, čtěte dále a pusťte se do soutěžení…

Systém soutěže:

Od prvních zápasů čtvrtfinále Play-off, které začínají ve čtvrtek, se budeme brodit až do samotného finále. Budeme tipovat jak vítěze celého Play-off, vítěze jednotlivých sérií, budeme tipovat některé jednotlivé zápasy, v neposlední řadě pak také vybrané hráče, kteří Vám mohou přihrát moc zajímavé body. Vítěz Tipovačky bude znám ve stejnou chvíli, kdy bude znám letošní extraligový šampión.

Co tipujeme dnes? 

  • tipuj 4 vítěze čtvrtfinálových sérií
  • tipuj, jak každá z těch sérií přesně skončí
  • tipuj už nyní, kdo vyhraje extraligový titul
  • vyber si osm extraligových hráčů (každý z osmi klubů musí být zastoupen svým hráčem), 3 obránce a 5 útočníků a sleduj během celého Play-off body svých hráčů
  • vyber si jednoho brankáře, je jedno, z jakého klubu

Jaké za dnešní tipy získáš body?

  • 5 bodů za správné tipnutí vítěze čtvrtfinálové série
  • 5 bodů, pokud tipneš vítěze série + přesný výsledek série
  • 10 bodů za správné tipnutí vítěze Play-off
  • 2 body, pokud tipneš vítěze série + o jeden zápas netrefíš přesný stav série (např. tipneš vítězství Sparta 4:1 na zápasy, ale Sparta vyhraje 4:0, případně 4:2)
  • u osmi tvých vybraných hráčů získáváš 2 body za vstřelený gól tvým hráčem a 1 bod za asistenci (když hráč v utkání zaznamená třeba 2+2, zapisuješ 6 bodů apod.), POZOR, nepočítají se body ani góly v přesilovce, počítají se body v prodloužení či rozhodující gól u samostatných nájezdů. U tvých tří obránců zapisuješ také jejich +/- body !!!
  • 8 bodů za tvého brankáře, pokud na konci Play-off bude mít nejvyšší % úspěšnosti ze všech gólmanů, kteří v Play-off odchytají alespoň 2 zápasy
  • 5 bodů za tvého brankáře, pokud na konci Play-off bude mít druhou nejvyšší % úspěšnosti ze všech gólmanů, kteří v Play-off odchytají alespoň 2 zápasy (veškeré statistiky počítáme dle webu hokej.cz)

Příklad dnešního tipu: 

Sparta vs. Olomouc 4:1
Třinec vs. Kometa 4:2
Boleslav vs. Pardubice 4:0
Liberec vs. Hradec 1:4
Konrád – Škůrek, Nedomlel, Nakládal – Říčka, Hrňa, Holík, Kotala, Lenc
titul: Pardubice

(Rada od autorů hry: Tím, že u obránců se budou počítat nejen kanadské, ale i +/- body, a u útočníků jen kanadské body, přemýšlej, ze kterých klubů spíše vybrat obránce a ze kterých útočníky)

Vše, co je dnes potřeba, natipuj nejpozději do začátku první čtvrtfinálového utkání, tedy do čtvrtka 17:00 hod.

Tipovat můžete jak do komentářů k tomuto článku, tak i do komentářů pod tipovačkový příspěvek na diskuzním fóru našeho webu!

Jak bude hra pokračovat po skončení čtvrtfinále?

Této Tipovačce, kor nyní, když má AZ po sezóně, se budeme velmi výrazně věnovat, několikrát denně budeme na diskuzní fórum webu přinášet zajímavosti, statistické špíčky apod., pokusíme se vás bavit, ještě více vtáhnout do hry a nepustit.

Další článek přineseme před 6. zápasy čtvrtfinálových sérií, tedy pokud se v některé sérii 6. duel uskuteční. Budeme tipovat přesné výsledky všech 6. a 7. zápasů v každé čtvrtfinálové sérii.

Po skončení čtvrtfinále přineseme další článek, zveřejníme tabulku, zveřejníme perličky, statistické zajímavosti, budeme mířit směrem k extraligovému semifinále.

Před semifinále budeme opět tipovat vítěze sérií, budeme tipovat přesné výsledky sérií, body budeš sbírat stejné, jako u sérií čtvrtfinálových. No a pořád budeš mít ve hře svých 8 hráčů + gólmana (tedy krom těch, jejichž kluby se ve čtvrtfinále s Play-off rozloučí), i v semifinále za ně budeš sbírat body.

Opět budeme tipovat přesné výsledky případných 6. a 7. zápasů semifinálových sérií. Čili další tipovačkový článek přineseme po 5. semifinálových zápasech.

No a naše soutěž skončí finálovou sérií, před kterou si přečteš další článek. Co budeš tipovat a jaké body sbírat ve finále? Jednak můžeš získat body, pokud tipneš správně vítěze Extraligy, kterého tipuješ už nyní, druhak budeme tipovat každý finálový zápas přesný výsledek + střelce. No a samozřejmě – i během finále budeš mít ve hře 8 svých hráčů a gólmana…

Ceny pro nejlepší? 

Vítěz celé Tipovačky obdrží poukázku do Sportisima v hodnotě 1 000 Kč (můžeme předat osobně, ale klidně i poštou, klidně do jakéhokoli města v rámci ČR, čili soutěž je otevřená všem), pizzu z Pizzerie Max + nějaké drobnosti, druhý v pořadí obdrží 2x pizzu z Pizzerie Max + drobnosti, třetí nejlepší pak už jen ty drobnosti 🙂. Leč pozor, za drobnostmi se skrývají opravdu velmi hodnotné ceny, lahve alkoholu, gumové bonbóny, donuty od Jacob´s donuts apod. Naše drobnosti jsou hodnotné dary! 🙂 Veškeré ceny konkrétně, ať máte zvýšenou motivaci, odkryjeme v článku před semifinále!

Pořadatel soutěže si vyhrazuje:

  • ukončit hru v jejím průběhu z vážných zdravotních důvodů
  • ukončit hru v jejím průběhu při technických potížích s webem
  • ukončit hru nejpozději do soboty 20.3. pro velmi malý zájem tipérů
  • překontrolovat si identitu vybraného sázkaře, vynutit si spojení s ním při podezření na „švindl“ ze strany tipujícího
  • požadovat osobní předání výher v případě podezření „švindlu“ ze strany tipujícího
  • požadovat fotografii vítěze Tipovačky (možno se zakrytým obličejem, bez veřejného prozrazení identity) s hlavní cenou. To vše kvůli reklamním a marketingovým aktivitám Tipovačky.

Slovo závěrem:

Tuto soutěž neděláme proto, že nevíme co s volným časem, neděláme ji proto, že nevíme, co s některými cenami, které bychom si mohli užít sami pro sebe. Tuto soutěž pořádáme pro zábavu hokejových fanoušků, proto, aby i po konci sezóny AZetu zůstali hokejově tzv. ve střehu, proto, aby se tipováním bavili, aby extraligové Play-off pro ně mělo jakousi přidanou hodnotu. Budeme rádi, když se toto všechno díky Tipovačce podaří.

Jsme si vědomi toho, že tato Tipovačka je malinko jiná než ty předchozí. Vyžaduje více přemýšlení nad tipy než jen „jednoduché“ 4:2 pro domácí a bum ho. Tato soutěž vyžaduje více znalostí z hokejového prostředí, asi větší uplatnění taktiky, je prostě malinko jiná. Proto se už nyní moc těšíme na jejího vítěze, kterým bude opravdový znalec nejvyšší české hokejové soutěže. 

Ať se vám daří, úspěšné tipy a zdraví. Tipéři, do toho !!! 

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.