Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 2.

V sobotu startují obě extraligová semifinále, tím pádem pokračuje i naše bonusová Tipovačka, která Vás chce především bavit i poté, kdy sezóna skončila našemu AZetu. Všechna čtvrtfinále se odehrála během 4 zápasů, proto jak Extraliga, tak i naše soutěž, zaznamenaly určitou pauzu. Dnes se však vracíme, opět můžete tipovat a sbírat body…

Jsme rádi, že naši soutěž hrajete. Na webu AZ-Fans jsme ji poprvé spustili už v roce 2007, od té doby se mnohokráte měnil koncept i pravidla, několikrát se měnili lidé, kteří soutěž pořádali, však s nějakými přestávkami tipujeme už více než 13 let. 

Byli jsme inspirací fanouškům Prostějova, Přerova či Motoru Českých Budějovic, kteří se svou vlastní Tipovačkou také přišli, však na jejich fans webech vydržela maximálně 2 sezóny. I proto, a o to víc, nás těší, že to spolu táhneme již takto dlouho a pořád vás to baví. 

Někteří hrají už mnoho let, když se podíváme na několik let staré výsledky, vidíme tam tipéry, kteří hrají i dnes. Na druhou stranu se však stále objevují noví a noví tipéři, což nás moc těší. Ještě jednou – díky za přízeň!

Systém soutěže:

Systém naší hry si můžete nastudovat z minulého článku…

Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 1.

Tabulka:

Do tabulky jsme vměstnali 36 z celkového počtu 46 tipérů, kteří se zapojili do hry. Zbytek tipérů si své body může ověřit v krátkém videu, které naleznete po tabulkou.

Každý tipér má započteny všechny body, které doposud byly ve hře. 

Zde video, můžeš si překontrolovat své body: https://streamable.com/3qoeha

Co tipujeme dnes?

  • tipujeme výsledky obou semifinálových sérií

Jaké za dnešní tipy získáš body?

  • 5 bodů za správné tipnutí vítěze semifinálové série
  • 5 bodů, pokud tipneš vítěze série + přesný výsledek série
  • 2 body, pokud tipneš vítěze série + o jeden zápas netrefíš přesný stav série (např. tipneš vítězství Sparta 4:1 na zápasy, ale Sparta vyhraje 4:0, případně 4:2)

Příklad dnešního tipu:

Sparta vs. Liberec 4:3

Třinec vs. Mladá Boleslav 2:4

Vše, co je dnes potřeba, natipuj nejpozději do začátku první čtvrtfinálového utkání, tedy do soboty 15:00 hod.

Tipovat můžete jak do komentářů k tomuto článku, tak i do komentářů pod tipovačkový příspěvek na diskuzním fóru našeho webu!

Jak hra bude pokračovat dál? 

Další článek přineseme před případnými šestými zápasy semifinále. Budeme tipovat jak 6., tak i 7. zápasy. 

Ve finále pak budeme tipovat přesné výsledky + střelce u všech finálových zápasů. 

Poté, co bude korunován nový mistr české hokejové Extraligy, bude vyhlášen i vítěz naší Tipovačky

Ceny pro nejlepší:

Minule jsme ještě nebyli úplně konkrétní, dnes jsme!

Na co se tedy 3 nejlepší mohou těšit? 

Vítěz celé Tipovačky obdrží poukázku do Sportisima v hodnotě 1 000 Kč (můžeme předat osobně, ale klidně i poštou, klidně do jakéhokoli města v rámci ČR, čili soutěž je otevřená všem), pizzu z Pizzerie Max , 3 donuty Jocob´s donuts, 1 kg gumových bonbodů nebo podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle výběru) a 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru)

Druhý v pořadí obdrží 2x pizzu z Pizzerie Max, 2 donuty Jacob´s donuts, podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle prvního v pořadí výběru) + 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru prvního v pořadí)

Třetí nejlepší dostane dva donuty od Jacob´s donuts + 2 láhve vína. 

Pořadatel soutěže si vyhrazuje:

  • ukončit hru v jejím průběhu z vážných zdravotních důvodů
  • ukončit hru v jejím průběhu při technických potížích s webem
  • překontrolovat si identitu vybraného sázkaře, vynutit si spojení s ním při podezření na „švindl“ ze strany tipujícího
  • požadovat osobní předání výher v případě podezření „švindlu“ ze strany tipujícího
  • požadovat fotografii vítěze Tipovačky (možno se zakrytým obličejem, bez veřejného prozrazení identity) s hlavní cenou. To vše kvůli reklamním a marketingovým aktivitám Tipovačky.

Tipovačka 2020! 

Slovem se ještě vrátíme k Tipovačce 2020, kterou, její Play-off, vyhrál fanoušek Jazda, když ve finále porazil Kamchatku. Jazdovi moc blahopřejeme, jsme s ním domluveni na předání cen. 

Kamchatkovi jsme jeho zasloužené ceny předali ve čtvrtek, obdržel dvě láhve alkoholu, poukázku do Sportisima v hodnotě 200 Kč, v neposlední řadě pak fotografii Davida Pastrňáka s podpisem. 

Pomalu také předáváme ceny pro 3 nejlepší po základní části. Část svých cen obdržela Veronika Ševčíková, zbylé ceny budeme předávat snad v příštím týdnu. To bude také období, kdy bychom chtěli předat ceny Razimu96 a Ondrovi088

Děkujeme za pochopení.  

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.