Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 3.

Ahoj tipéři, po delší době jsme zase zpět. Obě semifinálové série extraligového Play-off dospěly do 6. zápasů, což je signál pro nás, že pokračujeme v soutěžení. Přečtěte si další článek, mrkněte na tabulku, dle videa si můžete zkontrolovat své body, kdyby neseděly, kontaktujte nás prosím, rádi svou chybu napravíme. Jdeme na to!

Systém soutěže:

Systém naší hry si můžete nastudovat z úvodního článku k této Tipovačce. Pokud by bylo cokoli nejasného, zeptejte se, rádi vše vysvětlíme.

Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 1.

Tabulka:

Do tabulky jsme vměstnali 31 tipérů z celkového počtu 46, kteří se do naší posezónní hry zapojili… Tabulka je obrovsky vyrovnaná, klidně se může stát, že tipér, který je nyní na 30. místě, může celou soutěž ještě vyhrát! Vždyť kupa bodů se rozdává těm, kteří správně natipují extraligového mistra, spoustu jich můžete získat také tím, že jste na začátku soutěže zvolili správného gólmana do „vaší brány“… Na prvních třech pozicích, čili s nárokem na zajímavé ceny, jsou zatím Ondra088, Host DC a Kokos, jehož bodový zisk, vzhledem k okolnostem, je neuvěřitelný. Ale o tom třeba až jindy… 
Zkontrolovat své body si může každý z Vás zde, dle své kartičky tipéra. Může se stát, že objevíte chybu, nejsme neomylní, počítáme ručně, pracně, složitě, jak za starých dobrých časů… Případnou chybu nám promiňte, bude samozřejmě ihned po upozornění opraven…
https://streamable.com/f0f3ix

Co tipujeme dnes?

  • tipujeme přesné výsledky obou 6. zápasů semifinálových sérií po 60 minutách

Jaké za dnešní tipy získáš body?

  • 5 bodů za přesný výsledek
  • 3 body, pokud správně tipneš remízu
  • 2 body, pokud tipneš správně 1 nebo 2

Příklad dnešního tipu:

Liberec vs. Sparta 3:1
Mladá Boleslav vs. Třinec 2:2

Natipujte prosím do začátku prvního úterního utkání. Tipujte především zde do komentářů k člunku. 

Jak hra bude pokračovat dál? 

Další článek přineseme před startem finálové série! 

V ní pak budeme tipovat přesné výsledky každého utkání + střelce u všech finálových zápasů.

Poté, co bude korunován nový mistr české hokejové Extraligy, bude vyhlášen i vítěz naší Tipovačky.

Ceny pro nejlepší:

Vítěz celé Tipovačky obdrží poukázku do Sportisima v hodnotě 1 000 Kč (můžeme předat osobně, ale klidně i poštou, klidně do jakéhokoli města v rámci ČR, čili soutěž je otevřená všem), pizzu z Pizzerie Max , 3 donuty Jocob´s donuts, 1 kg gumových bonbodů nebo podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle výběru) a 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru)

Druhý v pořadí obdrží 2x pizzu z Pizzerie Max, 2 donuty Jacob´s donuts, podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle prvního v pořadí výběru) + 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru prvního v pořadí)

Třetí nejlepší dostane dva donuty od Jacob´s donuts + 2 láhve vína.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje:

  • ukončit hru v jejím průběhu z vážných zdravotních důvodů
  • ukončit hru v jejím průběhu při technických potížích s webem
  • překontrolovat si identitu vybraného sázkaře, vynutit si spojení s ním při podezření na „švindl“ ze strany tipujícího
  • požadovat osobní předání výher v případě podezření „švindlu“ ze strany tipujícího
  • požadovat fotografii vítěze Tipovačky (možno se zakrytým obličejem, bez veřejného prozrazení identity) s hlavní cenou. To vše kvůli reklamním a marketingovým aktivitám Tipovačky.
Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.