Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 4.

Po několikadenní pauze nabrala naše soutěž opravdu rychlé tempo. V Liberci nerozhodli domácí, v Mladé Boleslavi zase hosté a tak je tady rozhodující 7. zápas obou sérií, s ním přicházejí na řadu i vaše tipy. Vrhněme se na to, mažme ztráty, stoupejme tabulkou. Typickým příkladem je například tipér Tomula, o kterém se dočtete u aktuální tabulky naší soutěže…

O čem rozhodující čtvrtfinálové zápasy budou? Pro dva kluby to bude konec sezóny, pro několik našich tipérů výrazné zisky, či chcete-li – výrazné ztráty. Kdo by si, na rozdíl od jiných, mohl výrazně polepšit?

Kdo u čtvrtečních zápasů čeká na překvapení? Posuďte sami. Například John Ross či david.pavl mají natipován postup Liberce 4:3 na zápasy, Lucie Ševčíková či Lubko zas 4:3 pro Mladou Boleslav. Dočkají se překvapení a vyplatí se jim, že šli proti proudu?

Rozhodovat na konci Tipovačky budou také brankáři, kdy za nejlepší 2 v Play-off můžeš posbírat kupu bodů. Jak na tom zatím extraligoví brankáři jsou? Kacetl 95.22%, Machovský 95.04%, Růžička 93.95%, Salák 93.75%, Kváča 92.52% apod…

Tabulka:

Husarský kousek se podařil Tomulovi, který tipoval přesný výsledek v Mladé Boleslavi, správně tipoval i to, že utkání v Liberci půjde do prodloužení. Za tyto dva tipy si připsal 8 bodů, bodově se činili i jím natipovaní hráči, to vše katapultovalo ostříleného fanouška AZetu z 12. místa na místo PRVNÍ.

Pohled na tabulku je pro mnohé lákavý, pro jiné smutnější, však po konci sérií se to obrovsky změní. Budeme připisovat +/- body u beků, kterým skončí sezóna, budeme vyhodnocovat to, jak jste tipovali výsledky semifinálových sérií, bodů ve hře je hrozně moc a tak lze předpokládat, že tabulka dozná výrazných změn…

V dnešní tabulce zveřejňujeme 36 z celkového počtu 46 hráčů, kteří do extraligové Tipovačky zasáhli. První tři si pak po konci naší soutěže rozeberou pěkné ceny, které jsou přehledně vypsány ke konci dnešního článku.

Tabulka je stále obrovsky vyrovnaná, stále se na čelní pozice může lehce propracovat někdo, kdo se na nejlepší nyní dívá s velkým odstupem.

Co tipujeme dnes?

  • tipujeme přesné výsledky obou 7. zápasů semifinálových sérií po 60 minutách

Jaké za dnešní tipy získáš body?

  • 5 bodů za přesný výsledek
  • 3 body, pokud správně tipneš remízu
  • 2 body, pokud tipneš správně 1 nebo 2

Příklad dnešního tipu:

Sparta vs. Libdrec 3:1
Třinec vs. Mladá Boleslav 2:2

Natipujte prosím do začátku prvního úterního utkání. Tipujte především zde do komentářů k článku.

Jak hra bude pokračovat dál? 

Další článek přineseme před startem finálové série! 

V ní pak budeme tipovat přesné výsledky každého utkání + střelce u všech finálových zápasů.

Poté, co bude korunován nový mistr české hokejové Extraligy, bude vyhlášen i vítěz naší Tipovačky.

Ceny pro nejlepší:

Vítěz celé Tipovačky obdrží poukázku do Sportisima v hodnotě 1 000 Kč (můžeme předat osobně, ale klidně i poštou, klidně do jakéhokoli města v rámci ČR, čili soutěž je otevřená všem), pizzu z Pizzerie Max , 3 donuty Jocob´s donuts, 1 kg gumových bonbodů nebo podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle výběru) a 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru)

Druhý v pořadí obdrží 2x pizzu z Pizzerie Max, 2 donuty Jacob´s donuts, podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle prvního v pořadí výběru) + 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru prvního v pořadí)

Třetí nejlepší dostane dva donuty od Jacob´s donuts + 2 láhve vína.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje:

  • ukončit hru v jejím průběhu z vážných zdravotních důvodů
  • ukončit hru v jejím průběhu při technických potížích s webem
  • překontrolovat si identitu vybraného sázkaře, vynutit si spojení s ním při podezření na „švindl“ ze strany tipujícího
  • požadovat osobní předání výher v případě podezření „švindlu“ ze strany tipujícího
  • požadovat fotografii vítěze Tipovačky (možno se zakrytým obličejem, bez veřejného prozrazení identity) s hlavní cenou. To vše kvůli reklamním a marketingovým aktivitám Tipovačky.
Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.