Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 5.

V extraligovém Play-off startuje finálová série, s jejím začátkem pokračuje naše Tipovačka. Už teď je jasné a neměnné, co až do konce našeho soutěžení budeme tipovat. Bude to každý finálový zápas + střelec v každém z těch utkání. S poslední extraligovou sirénou ročníku 20/21 skončí i tato naše hra, nám zůstane už jen milá povinnost, předat třem nejlepším jejich ceny. No nic, neztrácejme čas a pojďme tipovat první dva finálové zápasy mezi Třincem a Libercem…

Poděkování:

Jedna letošní Tipovačka, která se týkala především AZetu Havířov, už skončila, některé ceny byly předány, jiné na předávku čekají, do svého finiše se chýlí i Tipovačka druhá – extraligová.

Je na místě poděkovat všem, kteří obě soutěže zatraktivnili. Chtěl bych touto cestou srdečně poděkovat všem, kteří nám věnovali jakoukoli cenu. V prvé řadě albrechtickému obchůdku AMI, který nám těch cen dodal nejvíce, moc děkuji také Pizzerii Max, Jacob´s donuts, Dr. Screen, děkuji Davidu Pastrňákovi a jeho mamince, děkuji mnoha fanouškům, kteří věnovali ceny, moc si toho vážím, naší hře to obrovsky pomohlo.

Na fotografii jsou vidět 3 kila opavských klobásek z obchodu AMI, včera jsme je obdrželi, je škoda, že fotkou nelze zachytit jejich fantastická vůně. Klobásy budou dnes nebo zítra předány Veronice Ševčíkové (2 kg) a Razimu96 (1 kg), jsou součástí jejich cen za to, že si tak parádně vedli v základní části Tipovačky 2020. Blahopřejeme!

Tabulka:

Tipér John Ross trefil přesně, že Liberec vyřadí Spartu 4:3 na zápasy, trefil přesně, že dnes v Třinci to skončí 3:0 a za dnešní den se ze 17. místa v tabulce posouvá na druhé…

To první nově okupuje Kokos, je to docela unikát, protože při prvním tipování se startem Tipovačky natipoval omylem jen 2 útočníky z pěti možných, takže celou hru je o 3 forvardy okraden. A přesto nyní soutěž vede :-).

Pořadí před dnešním dnem (v závorce, kdo má koho ještě ve hře):

1. Kokos – 72 bodů (Kváča, Sparta, Gernát, Birner)
2. John Ross – 71 bodů (Štěpánek, Třinec, Stránský, Birner)
3. Host DC – 67 bodů (Kváča, Sparta, Růžička, Birner)
4. Lucie Ševčíková – 67 bodů (Štěpánek, Mladá Boleslav, Stránský, Lenc)
5. Tomula – 65 bodů (Salák, Sparta, Růžička, Birner)
6. Ondra088 – 64 bodů (Vejmelka, Sparta, Gernát, Birner)
7. gati07 – 64 bodů (Růžička, Mladá Boleslav, Doudera, Knot)
8. Lubko – 62 bodů (Salák, Sparta, Stránský, Knot)
9. JanzVan – 62 bodů (Salák, Sparta, Růžička, Birner)
10. Jazda – 62 bodů (Salák, Sparta, Gernát, Lenc)

V tabulce dnes uvádíme 31 tipérů z celkového počtu 46, kteří se do soutěžení zapojili. Drobný náskok mají první dva, však soutěž je stále obrovsky vyrovnaná a atraktivní, na první tři pozice může reálně pomýšlet velká spousta tipérů, navíc výrazně si může polepšit ten, kdo na titul natipoval Třinec či Liberec nebo ten, čí brankář na jeho tipovací kartě je ve hře o nejlšpí % úspěšnost v Play-off.

Co tipujeme dnes?

  • tipujeme přesný výsledek prvních dvou finálových utkání a střelce v každém z nich

Jaké za dnešní tipy získáš body?

  • 5 bodů za přesný výsledek
  • 3 body, pokud správně tipneš remízu
  • 2 body, pokud tipneš správně 1 nebo 2
  • 2 body za gól Tvého dnešního hráče (né v přesilovce)
  • 1 bod za asistenci Tvého hráče (né v přesilovce)
  • tolik bodů, kolik jich Tvůj hráč posbírá v rámci +/- bodů

Příklad dnešního tipu:

Třinec vs. Liberec 4:1, Vrána
Třinec vs. Liberec 2:2, Knot

Nemusíš tipovat oba zápasy najednou. Ten druhý můžeš tipovat až do jeho začátku, tedy do pondělí 17:00.

Jak hra bude pokračovat dál? 

Vše podstatné byla řečeno. Tak jak dnes, budeme tipovat každý zápas finálové série. Mohou být 4, může jich být 7.

Ceny pro nejlepší:

Vítěz celé Tipovačky obdrží poukázku do Sportisima v hodnotě 1 000 Kč (můžeme předat osobně, ale klidně i poštou, klidně do jakéhokoli města v rámci ČR, čili soutěž je otevřená všem), pizzu z Pizzerie Max , 3 donuty Jocob´s donuts, 1 kg gumových bonbodů nebo podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle výběru) a 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru)

Druhý v pořadí obdrží 2x pizzu z Pizzerie Max, 2 donuty Jacob´s donuts, 1 kg gumových bonbodů nebo podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle prvního v pořadí výběru) + 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru prvního v pořadí)

Třetí nejlepší dostane dva donuty od Jacob´s donuts + 2 láhve vína.

Pořadatel soutěže si vyhrazuje:

  • ukončit hru v jejím průběhu z vážných zdravotních důvodů
  • ukončit hru v jejím průběhu při technických potížích s webem
  • překontrolovat si identitu vybraného sázkaře, vynutit si spojení s ním při podezření na „švindl“ ze strany tipujícího
  • požadovat osobní předání výher v případě podezření „švindlu“ ze strany tipujícího
  • požadovat fotografii vítěze Tipovačky (možno se zakrytým obličejem, bez veřejného prozrazení identity) s hlavní cenou. To vše kvůli reklamním a marketingovým aktivitám Tipovačky.
Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.