Pizzeria Max Tipovačka Play-off ELH, díl 6.

Už šestým dílem pokračuje naše extraligová Tipovačka, teoreticky by dnešní díl mohl být poslední. Stalo by se tak, pokud by Třinec vyhrál oba finálové zápasy v Liberci a slavil titul. V tom případě by byla ukončena i naše soutěž a ceny předány třem nejúspěšnějším tipérům…

Tabulka:

První tři tipéři si vybudovali malý náskok, však bodů je ve hře stále dost. Ten, kdo například tipoval Martina Růžičku jako svého hráče v prvním finále, připsal si hned 4 body. A stačily mu k tomu 2 asistence třineckého hráče a 2 jeho + body. Čili pořadí se může ještě výrazně měnit, nic není rozhodnuto.

Na druhou stranu – lepší výchozí pozici než kdokoli jiný mají z první desítky průběžného pořadí John Ross, Ogy a cico1989, protože ti na startu celé soutěže predikovali, že titul pro letošní ročník získá klub z pod Javorového. Pokud by se tak opravdu stalo, připíší si tito tipéři 10 bodů navíc…

Do tabulky jsme dnes zařadili prvních 25 z celkového počtu 46 tipérů, kteří se do naší hry zapojili. Takže jak? Rozeberou si ceny Kokos, John Ross a Host DC nebo se na příčky nejvyšší podívá ještě někdo z jejich pronásledovatelů? Dva finálové zápasy hodně napoví. Nebo rozhodnou?

Co tipujeme dnes?

  • tipujeme přesný výsledek třetího a čtvrtého finálového utkání a střelce v každém z nich

Jaké za dnešní tipy získáš body?

  • 5 bodů za přesný výsledek
  • 3 body, pokud správně tipneš remízu
  • 2 body, pokud tipneš správně 1 nebo 2
  • 2 body za gól Tvého dnešního hráče (né v přesilovce)
  • 1 bod za asistenci Tvého hráče (né v přesilovce)
  • tolik bodů, kolik jich Tvůj hráč posbírá v rámci +/- bodů

Příklad dnešního tipu:

Liberec vs. Třinec 2:1, Vlach
Liberec vs. Třinec 3:4, Hrehorčák

Nemusíš tipovat oba zápasy najednou. Ten druhý můžeš tipovat až do jeho začátku, tedy do pátečních 17:00.

Jak hra bude pokračovat dál? 

Vše podstatné byla řečeno. Tak jak dnes, budeme tipovat každý zápas finálové série. Mohou být 4, může jich být 7.

Ceny pro nejlepší:

Vítěz celé Tipovačky obdrží poukázku do Sportisima v hodnotě 1 000 Kč (můžeme předat osobně, ale klidně i poštou, klidně do jakéhokoli města v rámci ČR, čili soutěž je otevřená všem), pizzu z Pizzerie Max , 3 donuty Jocob´s donuts, 1 kg gumových bonbodů nebo podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle výběru) a 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru)

Druhý v pořadí obdrží 2x pizzu z Pizzerie Max, 2 donuty Jacob´s donuts, 1 kg gumových bonbodů nebo podepsanou fotku Davida Pastrňáka (dle prvního v pořadí výběru) + 0.7 l. Aperolu nebo 0.5 l. rumu Republica (dle výběru prvního v pořadí)

Třetí nejlepší dostane dva donuty od Jacob´s donuts + 2 láhve vína.

Když jsme u těch cen, je třeba také zmínit, že předevčírem byly předány 4 z pěti cen Razimu96, který vyhrál základní část Tipovačky 2020. Ceny mu byly doručeny až domů, Razi96 si vybral jednu ze tří nabízených fotografií Davida Pastrňáka s podpisem, obdržel 3 kila gumových bonbónů, kilo výborných opavských klobásek, litr domácí slivovice, čeká na něj ještě cena pátá, tou je nákup v hodnotě 1 000 Kč v obchodě AMI, kdy zakoupit může nejen potraviny, ale i cigarety, podat Sportku, koupit losy apod. Gratulujeme!

Pořadatel soutěže si vyhrazuje:

  • ukončit hru v jejím průběhu z vážných zdravotních důvodů
  • ukončit hru v jejím průběhu při technických potížích s webem
  • překontrolovat si identitu vybraného sázkaře, vynutit si spojení s ním při podezření na „švindl“ ze strany tipujícího
  • požadovat osobní předání výher v případě podezření „švindlu“ ze strany tipujícího
  • požadovat fotografii vítěze Tipovačky (možno se zakrytým obličejem, bez veřejného prozrazení identity) s hlavní cenou. To vše kvůli reklamním a marketingovým aktivitám Tipovačky.
Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.