Chceme změnu! Chceme lepší AZ Havířov! Pojďte s námi.

Vážení příznivci, fanoušci, rodiče, hokejisté, občané, prostě všichni, kterým nějakým způsobem záleží na chodu největšího sportovního klubu v našem městě… Dostávají se vám do rukou první informace ohledně aktivit, kterými v těchto dnech žijeme, které pokládáme za důležité pro budoucnost našeho klubu, na jehož osudu nám stále velice záleží.

Než si budete moci přečíst vše, co vám dnešním článkem chceme sdělit, dáme slovo člověku, který za tím vším stojí. Člověku, se kterým jsme v pravidelném a úzkém kontaktu od října loňského roku, člověku, kterého podporujeme a chceme mu pomoci. Protože jej známe více než 10 let, víme, co se dotyčnému už jednou povedlo, věříme, že tentokrát může platit to, že dvakrát do stejné řeky opravdu vstoupíš…

Nyní už stručně víte, o co jde. Chceme změnu v klubu AZ Havířov, chceme odchod současného klubového vedení, chceme, aby ti, kteří mají ambice, vrátili klubu zašlou slávu a lesk, kterým jsme se ještě nedávno pyšnili. Jak toho docílit?

Přicházíme s peticí! S peticí, kterou následně odneseme jak našemu nejužšímu klubovému vedení, čili pánům Mrowiecovi s Bambulou, kteří si aktuálně stále nepřipouští, že v klubu je něco špatně, tak i na Zastupitelstvo města Havířova, které se uskuteční zhruba v polovině února. Právě Zastupitelstvu, kdy Město je nejvýraznější sponzor klubu, chceme dát najevo, kolik z nás si změnu přeje. Chceme dát najevo, jak velký nesouhlas panuje s tím, co se uvnitř klubu odehrává.

Budeme rádi, když každý, komu se situace v našem klubu nelíbí, petici podepíše. Dnes nabízíme tu elektronickou, v příštích dnech vás budeme informovat o možnosti podepsat papírové petiční archy, které budou v několika hospodách v Havířově, které budeme nabízet před stadionem při zápasech AZetu apod. Primární však pro nás je petice v elektronické podobě, kterou můžeš podepsat už teď!

▼▼▼  PETICE ZDE  ▼▼▼ 

https://www.petice.com/petice_za_odstoupeni_souasneho_vedeni_haviovskeho_hokeje

Je nám jasné, že spousta z vás, např. rodičů malých AZeťáků, může mít obavy přiložit svůj podpis. Třeba z toho důvodu, aby se někdo „nevozil“ po vašich dětech, nedělal vám naschvály apod. I proto je možno petici podepsat, ale ve veřejném prostoru internetu zůstat v anonymitě.

Je pouze a jen na nás, kolik nás bude a jak moc velkou silou se naše podpisy stanou. Je pouze a jen na nás, alespoň v tuto chvíli, jak moc dáme najevo, že si přejeme změnu.

Snaha o návrat zašlé značky AZetu Havířov může být během na dlouhou trať. Nic nezměníme ze dne na den, však Tvůj dnešní podpis může být základním stavebním kamenem. O těch dalších, které společně budeme stavět, vás budeme pravidelně informovat. Zatím na našich informačních kanálech (web www.az-fans.net a Fb AZ Fans), později pak na zbrusu nových webových stránkách, které budou v řádu hodin zprovozněny, na kterých veškeré důležité a aktuální info budete mít přehledně naservírováno…

Kdyby měl kdokoliv z vás jakýkoliv dotaz, neváhejte, napište nám, vše rádi vysvětlíme, odpovíme na dotazy. Zde naše mailová adresa → zmena@az73601.cz

Přátelé, pro dnešek se s vámi loučíme. Však brzy o nás zase uslyšíte, budeme pokračovat. A věříme, že společně. Nebojte se, pojďte do toho s námi. Chceme změnu. Chceme, aby AZ Havířov byl opět klubem, do kterého Havířované budou „dávat“ své děti s důvěrou, na který obyvatelé města budou pyšní a rádi si na něj, protože je to lidová zábava pro všechny, zase najdou cestu. Protože na fotografii výše vidíte, jak to na hokeji aktuálně vypadá…

Situace, ve které se náš klub nachází dnes, je ostudná. Sám to vidíš. Tak pojďme s tím něco udělat. Třeba se nám to nepovede, i to je možnost, však budeme si moct říct, že na začátku roku 2022 jsme pro to udělali maximum. Petice je prvním krokem. Důležitým. Vždyť né nadarmo se říká, že vykročit se má tou správnou nohou.

Jsme moc rádi za Tvůj podpis pod petici za LEPŠÍ AZ HAVÍŘOV…

Příspěvek byl publikován v rubrice Info a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.