Chceme změnu! Chceme lepší AZ Havířov! Máme přes 900 podpisů.

Děláte nám obrovskou radost. Víte, vedení klubu AZ Havířov si dlouhé týdny a měsíce říkalo, a bohužel vlastně stále říká, že svou práci dělá dobře, že po změně v klubu volá jen velice úzká skupinka fanoušků, křiklounů. Však dokázali jste nám, a vlastně především pánům ve vedení klubu, že tomu tak není. Zasloužíte naše veliké uznání. Klobouk dolů!

Proč? Za co? Je nás už více než 900! Fantastické číslo. K dnešnímu dni podepsalo petici za odstoupení současného vedení havířovského hokeje přesně 913 nespokojených občanů. Nespokojených s tím, co se děje v klubu AZ Havířov.

Dejme spolu 1000. Věříme, že na 1000 podpisů musí zastupitelé města Havířov, kterým bude petice primárně adresována, slyšet.

▼▼▼  PETICE ZDE  ▼▼▼ 

https://www.petice.com/petice_za_odstoupeni_souasneho_vedeni_haviovskeho_hokeje

Přicházíme s další novinkou. Počínají zítřkem, čili úterkem 25.1., bude možno podepsat také papírovou petici. Však zde poprosíme o případné podpisy jen ty, kteří zatím nepodepsali tu v internetové podobě.

Zřídili jsme, a ještě zřizovat budeme, několik petičních míst. Počínaje úterkem jsou to hospody 100 KOMÍNŮ, AJKA, U LENINA, IRIS CLUB, PALIVEC a trafika U BALÓNA (v objektu Stolárny). Všem moc děkujeme za pomoc. V příštích dnech budou zřízena i další místa, kde bude petice k dispozici. Každé takto vybrané místo je označeno speciálním letákem, petice je k vyžádání u obsluhy!

Co ještě máme na srdci? Výzva pro vás! Pro všechny, kteří nám chtějí jakkoliv pomoci. Nabídněte své vlastní místo, kam můžeme petici umístit. Hospůdku, bar, večerku, trafiku, cokoliv. Budeme moc rádi. Pokud nám touto formou může kdokoliv z vás pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Pojďte do toho s námi. Společně a k lepšímu změníme AZ Havířov! 

Prakticky závěrem vám dnes přináším 2 krátká videa. V tom prvním k vám promluví Lukáš Zientek, odchovanec AZetu, poctivý bek a skvělý člověk, který v sezóně 12/13 vybojoval s týmem postup do 1. ligy. Zelí byl jedním z prvních signatárů petice! Není sám. Spousta hráčů podepsala, i oni chtějí změnu, protože jim na AZetu stále záleží a vidí, v jakých je klub sračkách. Kromě Lukáše Zientka jsou mezi podepsanými také jeho bratr Marek, Lukáš a Honza Danečkovi, Petr Prokop, Michal Sztefek, Martin Balčík, David Bahounek, Daniel Graca a mnozí další. Moc děkujeme! Spousta hráčů a zajímavých osobností navíc petici podepsala anonymně – i tuto možnost vám nabízíme… Protože víme, že né každý může v tuto chvíli podepsat veřejně. Je nám jasné, že některým hráčům by se různí lidé mohli mstít. Víme o tom své.

V druhém videu si poslechněte slova Martina Potočného, který se dnes vyjádřil k tématu POLITIKA. Ano, protože i politika patří k našemu městu, ke sportu, k hokeji. Poslechněte si Potoka a jeho vize ohledně dalšího směřování petice… Tato krátká videa vám budeme přinášet pravidelně, budeme jejich prostřednictvím o všem možném informovat, případně odpovídat na jakékoliv vaše dotazy. Protože chceme hrát absolutně fair hru. Na rozdíl od našeho vedení, o kterém tvrdíme, že fanoušky už dlouhé roky jen vodí za nos a maže med kolem pusy. V době, kdy je potřeba prodat permice. Poté už zájem o fanouška klesá… I proto CHCEME ZMĚNU!

Odkaz na minulý článek – https://az-fans.net/2022/01/18/chceme-zmenu-chceme-lepsi-az-havirov/

Děkujeme všem, kteří nám doposud jakkoli pomáháte. Jedeme dál. Plány jsou velké, jsme teprve na samém začátku! 

P.S. Perlička a trocha statistik závěrem? Z celkového počtu signatářů jich 78.71% uvedlo jako své město Havířov, na druhém místě je Ostrava (4.53%), o třetí se dělí Těrlicko a Šenov (2.05%). Na dalších místech jsou Petřvald, Albrechtice, Horní Bludovice, Karviná, Olomouc, Horní Suchá, Frýdek-Místek, Praha, Orlová, Soběšovice a Brno. 

Příspěvek byl publikován v rubrice Info a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.