Tipovačka 2020! Někteří tipují dohrávku.

Ahoj tipéři, dnešní článek bude velice stručný, bude se týkat jen dohrávky minulého kola, kdy mnozí z vás natipovali utkání, které se nakonec neuskutečnilo, dnes budete mít šanci natipovat utkání náhradní a dohnat tak své případné bodové ztráty na prvních 16 příček v tabulce, které zajišťují velmi lákavé Play-off…

Připomeňme si však vítěze minulého kola a také celkovou tabulku. Vítězem kola se stává tipér Dom, který správně natipoval oba zápasy, včetně remízy v utkání Kadaň vs. Benátky. Může se těšit hned na dvě ceny, těmi jsou malá lahvička rumu Che Guevara a také klobása či pivo zdarma na nejblížším domácím utkání AZetu. Gratulujeme a na předání ceny se dohodneme…

Tabulka? V ní mají u svého jména hvězdičku ti, kteří mají tzv. o zápas méně… Nezapomeňte, že do velkého Play-off, které se letos bude hrát tenisovým stylem, tzv. pavoukem, postoupí 16 nejlepších po základní části naší hry!

A nyní už k dnešnímu utkání. Tipujeme 1, 0 nebo 2 po šedesáti minutách hry zápasu Šumperk vs, Benátky! Tipují tito tipéři:

Jana K.
t0n1c
Veronika Ševčíková
Honza J.
Vlasator
gati07
cico1989
Lajman
Pešek
Bluma
Matusz
Ray Bourque
Tomket
Danek BG
Maroš
mafra
Jazda
23
Michal…
Rajny
Wrobelian

Příklad tipu:
Šumperk – Benátky 2

Tipujte prosím do začátku sobotního střetnutí, tipujte buď do komentářů u článku nebo na diskuzní fórum našeho webu. Mnoho zdaru!

Co dál s Tipovačkou? Situace ve společnosti není jednoduchá, náš oblíbený hokej se nyní několik dní hrát nebude. Tudíž je to přestávka i pro nás, hráče a drobné hazardéry. Však s opětovným otevřením zimáků a hal se zase vrátíme. Vraťte se také. Do té doby buďte zdrávi a ať se vám daří!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.