Havířovská Zvěř pomáhá a dělá radost, rozdávala permanentky.

Krátkým článkem bychom fanoušky AZetu rádi informovali o tom, jaké věci jsme řešili před několika týdny, jak jsme se zachovali vůči nabídce, kterou jsme obdrželi, jak jsme se rozhodli udělat radost těm, kterých si vážíme…

Někdy na konci letních prázdnin jsme byli kontaktováni člověkem, který se nám v telefonu představil jako jistý Radim Galaňuk, kdy nám, fanouškům AZetu, bylo nabídnuto několik desítek permanentních vstupenek pro sezónu 2020/2021 ZDARMA. Počet permic, které nám byly nabídnuty, se sice postupně několikrát snížil, však nakonec se zastavil na čísle né zanedbatelném.

Nechtěli jsme o tom rozhodovat sami a tak jsme prostřednictvím našeho fanouškovského webu pozvali každého, kdo nám chce poradit, jak se k takové nabídce postavit, na schůzku do Hospůdky U Lenina. Právě tam padl jednoznačný názor k tomu, jaký bude náš postoj.

Panu Galaňukovi jsme obratem sdělili, že pokud nám chce darovat jakýkoli počet permanentních vstupenek, budeme samozřejmě rádi. Však že máme své požadavky. Permanentní vstupenky přijmeme pouze od fyzické osoby (jako jsme od jiných fyzických osob přijali v minulosti jiné dary), výměnou za permice nebudeme propagovat žádné firmy, podnikatelské aktivity, nebudeme „reklamkou“.

I když jednání velice drhla, došlo k předávce několika desítek permic a my měli prakticky volné ruce (však při jednáních jsme si to museli „vybojovat“), jak s nimi naložit.

Co s permicemi? 

  • Na naší facebookové stránce AZ Fans jsme uspořádali soutěž, kdy vítězům bylo předáno takřka 35 těchto permanentek ZDARMA!
  • Několik kusů permanentních vstupenek jsme si rozprodali mezi sebou, mezi známými tvářemi AZetu, za cenu 500 Kč za kus, za tyto utržené peníze jsme pak vyrobili vlajku TROJBAREVNÍ, z těchto peněz stále ještě držíme cca 3 500 Kč v banku, opět je využijeme na něco, co na tribunách bude viditelné…
  • 5 permanentních vstupenek jsme zdarma nabídli Hasičskému Záchrannému Sboru v Havířově, však k předávce díky pozdější nekomunikaci druhé strany nedošlo…
  • 5 permanentních vstupenek jsme nabídli Martinu Kučerovi pro účastníky běžeckého závodu Havířovská desítka, ten naši nabídku rád přijal a pro účastníky H10 připravil soutěže, kdy výherci permice obdrželi.
  • 1 permanentku jsme věnovali rodičům Honzy Maruny. 
  • 10 permanentních vstupenek jsme nabídli lékařům, sestřičkám a zdravotníkům havířovské Nemocnice s poliklinikou. S paní PhDr. Irmou KAŇOVOU, Ph.D. jsme se dohodli, že 10 permic poputuje na 10 různých oddělení havířovské nemocnice. Permice tak putovaly na ORL, Chirurgii, Internu, Stravovací oddělení, Rehabilitace, Účtárnu, Gynekologicko porodní oddělení, Centrální příjem, Hematologii a Centrální operační sály.

Nakonec jsme distribuovali a rozdali úplně všechny permanentky, které nám na začátku září byly předány panem Galaňukem, kterému touto cestou velice děkujeme.

Víme, že permice jsou nyní těm, kteří je vlastní, bohužel k ničemu. Však vše se uskutečnilo v době, kdy jsme netušili, že hokej se hrát nebude, a pakliže ano, tak bez diváků. Je to velká škoda. Však v době, kdy jsme permice distribuovali, jsme měli pocit, že konáme to nejlepší, co jsme v té době konat mohli. Šlo nám nejen o to, abychom značku HZ 2010 prezentovali v dobrém světle, ale také o to, abychom udělali radost těm, kteří si ji podle nás měrou vrchovatou zaslouží.

Děkujeme všem, kteří nám v té době, v našich rozhodnutích, mnohokráte pomohli. Vážíme si toho.

Havířovská Zvěř 2010

Příspěvek byl publikován v rubrice Další a jeho autorem je J.R. from B.K.. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.