Za úspěšnou peticí je napsána tečka.

Udělali jsme tečku. Ani té tak za koronavirem, jako spíše za peticí, kterou měl na svědomí tým kolem Martina Potočného a která, a je třeba se na věci dívat objektivně, slavila obrovský úspěch. Právě petice byla hlavní spouštěcím mechanismem toho, že se klubové vedení rozhodlo jednat a pravděpodobně opustí své vrcholné funkce… Uvidíme. Snad. Snad bude ta pomyslná tečka napsána i za jednou kapitolou havířovského hokeje. Která krásně, až skoro pohádkově, začala, však končí celkovým špatným stavem našeho klubu, který se nějakou dobu bude vzpamatovávat.

Celkem jsme, když sečteme podpisy v petici internetové a v peticích papírových, které byly v několika hospodách, nasbírali 1533 podpisů, za které moc děkujeme! Každému z vás!  

K dnešnímu dni, tak, jak jsme předem avizovali a slíbili, jsme petice odeslali a předali na místa, která pro nás byla stěžejní. Petici jsme odnesli a osobně předali na podatelně Magistrátu havířovským zastupitelům, poštou jsme ji také odeslali, stále ještě současnému, vedení klubu havířovského hokeje. 

Nyní nevíme, jakým směrem a s kým vším se havířovský hokej bude ubírat. Na tohle všechno si budeme muset pár dní, možná týdnů, ještě počkat. Však znovu děkujeme všem, kteří se na tu „protestní“ cestu vydali s námi, kteří petici podepsali, jakkoli s ní a jejím šířením pomáhali, kteří aktivovali své emoce a dali najevo, že je třeba ZMĚNA. Moc si toho vážíme. 

Situaci, kterou jsme chtěli pomoci havířovskému hokeji, jsme poctivě začali, stejně poctivě jsme ji dnes dohráli. Až do samotného konce. Dali jsme do toho vše. 

Závěrem bychom chtěli ujistit všechny, kteří petici podepsali v anonymním režimu, že jejich jména zůstala anonymní. Jak na Magistrátu města, tak na zimáku nebude vaše identita prozrazena.  

#az73601

Příspěvek byl publikován v rubrice Info a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.