Tipovačka 2023/24 – startujeme už v sobotu!

S novou sezónou je tady další hra s názvem Tipovačka, se kterou, v jejích různých podobách, jste se už mnohokráte mohli setkat. Web AZ Fans byl před mnoha lety jistým průkopníkem, následovaly další weby hokejových fanoušků, které se svou Tipovačkou přicházely. Letošní Tipovačka bude o dost jiná, budeme hrát v naprosto jiném formátu, na cenách pro ty nejlepší se bude podílet každý hráč…

První Tipovačka letošní sezóny začíná s prvním ligovým kolem, její konec je přesně po polovině základní části, přesněji po odehrání 22. kola. Letošní hra si vyžaduje finanční zapojení se každého hráče, protože právě ze startovného vzejde hlavní cena pro vítěze. Co je tedy základním principem prvního letošního soutěžení? Otázka je jednoduchá…

Který hráč AZetu bude v polovině základní části, po odehraném 22. kole, na čele týmové produktivity? 

(při rovnosti bodů je prvním pomocným ukazatelem počet branek, druhým pak menší počet odehraných zápasů. Pokud by se neodehrálo všech 22 zápasů, bude i přesto konec po 22. kole)

Startovné každého hráče je ve výši 100 Kč. Jakmile bude startovné přijato, je hráč se svým tipem zařazen do soutěže. O soutěžení požádáme také Milana Mikulíka a Petra Malíře, i je poprosíme, aby se do Tipovačky zapojili a udělali ji tak atraktivnější, i je poprosíme o tip, kdo bude po 22. kole na čele týmové produktivity. Pozor, drobná změna, pro tyto dva soutěžící nebude startovné ve výši 100 Kč, ale rovnou 200 Kč.

Po prvním ligovém utkání budou tipy všech soutěžících zveřejněny, pouze dva zůstanou v utajení. Právě tipy pánů Mikulíka a Malíře Jejich tipy budeme pečlivě archivovat, pokud nebudou mít tip vítězný, nebudou jejich tipy zveřejněny nikdy.

Tipovat a uhradit „startovné“ lze dvěma způsoby:
➡️ poslat částku ve výši 100 Kč na účet 2401914785/2010. Do poznámky pro příjemce uvést svou soutěžní přezdívku + hráče, kterého tipujete.
➡️ zaplatit hotově a tip sdělit ústně v sobotu, na zimáku a v jeho okolí, od 11:00 do té doby, než AZ vstřelí v utkání první gól. To vše u fanouška J.R. from B.K.

(po individuální domluvě je možnost hlasovat a platit startovné i jiným způsobem)

Příklad tipu při platbě na účet:

Vyhodnocení?
22. kolo, tedy poslední, které se do naší soutěže počítá, se hraje 9.12., to další až za týden. Právě v tom volném týdnu proběhne vyhodnocení celé soutěže. Pokud více tipérů bude mít stejný a správný tip, bude rozhodovat rozstřel, který bude probíhat ve dvou následných domácích utkáních, které sehrajeme do Vánoc. V nich budou finalisté tipovat několik bodových kritérií. Nejpozději na Vánoce bude znám jeden jediný vítěz, ten obdrží celý bank. Peníze mu budou buď odeslány na účet nebo předány osobně (dle domluvy).

Pokud bude Tipovačka zábavná, rozjede se od druhé poloviny základní části, od 23. kola, Tipovačka nová, zase o něco propracovanější, detailnější, zábavnější. Její velký vrchol pak přijde během dlouhých jarních Play-off bojů.

Už nyní ale zveme k Tipovačce této, pojďme si ozvláštnit první polovinu základní části, fandit svému vyvolenému, držet palce, štenkrovat se se soupeři, s napětím sledovat, kdo zapisuje kanadské body, bojovat o celý bank! POZOR, každý může uvést jakoukoliv svou přezdívku, pod kterou bude soutěž hrát, pod ní bude uváděn na webu, nebude zmíněno jeho občanské jméno a může tak hrát de facto v utajení. 

Tipování a drobnému hazardu zdar!

Příspěvek byl publikován v rubrice Tipovačka a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.