Fanoušci Dětskému oddělení Nemocnice Havířov

Opět po roce proběhla sbírka výtvarných potřeb pro Dětské oddělení Nemocnice Havířov, kterou organizuje náš hokejový klub, jmenovitě pak za ní stojí PR manažerka Vendula Foldyna Holendová. Za fanoušky havířovského AZetu jsme se zapojili už loni, v akci viděli smysl a měli k ní, třeba i díky zmíněné osobě klubové PR manažerky, důvěru, neváhali jsme proto a zapojili se i letos.

Zapojili jsme se díky vám všem, kteří jste nám v uplynulém roce, možná dvou, pomohli. Pomohli tím, že jste jakkoliv přispěli do tzv. fanouškovské čapky. Jakýmkoliv příspěvkem. Právě „z čapky“ jsme se rozhodli zafinancovat náš dar do této sbírky, jedná se tedy o dar, který, když to zobecníme, financovali fanoušci havířovského AZetu, je to dar za nás všechny.

Dva dny před zápasem jsme vše potřebné nakoupili. Od pastelek, nůžek, fixů, lepidel, až po výkresy, papíry, vodové barvy, voskovky, prostě rozmanitá paleta, která snad dětem udělá radost. A jelikož je to akce adventní, rozprostřeli jsme naše dárky před sobotním zápasem pod vánočním stromem, který celý prosinec stojí v Gascontrol aréně na tribuně A, který je zdoben baňkami v klubových barvách, který hezký svítí, který dotváří atmosféru nejen adventu, ale dotvořil ji i u našeho fanouškovského daru. Ten byl následně předán paní Foldyna Holendové.

Ještě jednou děkujeme všem fanouškům, kteří nás v minulosti jakkoli podporovali, kteří nás třeba ještě i podpoří. Věříme, že jste s naším aktuálním darem ztotožněni, věříme, že nejen těm dětem, ale i vám, navodí dobrou náladu. A my už se moc těšíme, až peníze, které v čapce máme, budeme zase investovat tak, jak je nám nejmilejší a jak to máte rádi i vy. Do nějaké pěkné choreografie, do nějaké pěkné prezentace, která okoření domácí zápasy AZetu, Protože už se ty velké zápasy, kterými na jaře budeme žít, blíží…

https://www.hc-havirov.cz/clanek.asp?id=Sbirka-vytvarnych-potreb-je-tu-opet-po-roce-5252

Příspěvek byl publikován v rubrice Info a jeho autorem je Admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.